Dmitrij Medvedev adresoval svoje slová predstaviteľom členských krajín NATO. Toto chcete?!

Bývalý ruský prezident Dmitrij Medvedev a súčasný podpredseda ruskej Bezpečnostnej rady reagoval na militantné výroky vrcholových predstaviteľov západných krajín.

“Sunak, Scholz, Macron, nórski, fínski, poľskí a ďalší šéfovia krajín NATO stále opakujú, že “musíme byť pripravení na vojnu s Ruskom”. Dôvody sú zrejmé. Potrebujú odviesť pozornosť voličov, aby ospravedlnili mnohomiliardové výdavky na ošúchanú banderovskú “Ukrajinu”. Veď obrovské peniaze sa nevynakladajú na riešenie sociálnych problémov v týchto krajinách, ale na vojnu vo vymierajúcej krajine, ktorá je pre daňových poplatníkov cudzia, ktorej obyvateľstvo sa rozutekalo po Európe a terorizuje miestnych obyvateľov. Preto vedúci predstavitelia týchto krajín každý deň hovoria: musíme sa pripraviť na vojnu s Ruskom a naďalej pomáhať Ukrajine, a preto musíme vyrábať viac tankov, granátov, dronov a iných zbraní.

Všetci európski lídri však svojim občanom cynicky klamú. Ak, nedajbože, k takejto vojne dôjde, nebude sa riadiť scenárom Špeciálnej vojenskej operácie. Nebude sa bojovať v zákopoch s delostrelectvom, obrnenými vozidlami, dronmi a REB.
Vzhľadom na nepomer našich vojenských kapacít nebudeme mať na výber. Odpoveď bude asymetrická. Na obranu územnej celistvosti našej krajiny budú použité balistické a riadené strely so špeciálnymi hlavicami. A to je povestná apokalypsa. Koniec všetkého.
Preto by západní politici mali svojim voličom povedať trpkú pravdu a nedržať ich za bezmozgových idiotov. Vysvetliť im, čo sa naozaj stane, a nie opakovať falošnú mantru o pripravenosti na vojnu s Ruskom.”

Možno Vás bude zaujímať